Slik får du en billig hytte på fjellet

Slik får du en billig hytte på fjellet

Hvordan bygger du hytte billig? Les mer om det her, og om våre rimelige hytter og hyttetomter i nasjonalparken Jotunheimen.

Er du på jakt etter en billig hytte på fjellet? Med fjellet rett utenfor dørkarmen og den norske naturen helt inn i stua?

Vi i Sjodalen Fjellgrend ønsker å hjelpe så mange som mulig med å realisere hyttedrømmen sin, derfor har vi et stort utvalg av billige hytter og tomter i den norske fjellheimen. Hyttene er av høy kvalitet og standard, og tomtene er plassert i nasjonalparken Jotunheimen.

Norge er kjent som et hytteland. Flere og flere ønsker seg hytte, og drømmer om å kjøpe og eie egen hytte, som alltid er der og står klar til å brukes når du ønsker. Å finne og kjøpe en billig hytte i Norge kan være vanskelig, spesielt med den voksende etterspørselen.

Plasseringen på hytta

Ønsker du en hytte i skjærgården eller kanskje i nærheten av Norges flotteste skianlegg? Eller ønsker du kanskje en fjellhytte med nærhet til storslagen natur?

Plasseringen på hytta kan ha mye å si for prisen du må gi. Tenk over hvor viktig det er med tre minutters gange til alt av aktiviteter, kanskje har ikke en halvtimes reisetid noe å si når alt kommer til alt?

Sjodalen Fjellgrends hytter er plassert midt i vakker norsk fjellnatur, med kort vei til spennende aktiviteter både sommer som vinter. Du kan lese mer om aktiviteter i Sjodalen og Jotunheimen her.

Billig Hytte Med God Beliggenhet

Hyttas størrelse

Ønsker du en billig hytte kan det være lurt å virkelig tenke gjennom hvor stor hytte du egentlig trenger for deg og din families behov.

Hvor mye plass trenger du når du er på hytta? Holder det med soverom til din familie og at dere improviserer litt når dere har overnattingsgjester? Å ta i mot venner og familie på hytta er veldig koselig, og noe som alle ønsker å kunne få til. Men alle trenger ikke egne soverom den helgen de er innom.

Fokuser på de essensielle rommene som bad, kjøkken, stue og nok soverom til den nærmeste familien. Innred med sovesofaer og kjøp et par ekstra madrasser, så har du plass til flere dersom det trengs. Madrasser på gulvet i soverommet eller på hemsen, eller sovesofaen på hemsen fungerer godt for de aller fleste for en natt eller to.

De siste årene har det blitt populært med mikrohus som utnytter hver krik og krok, dette gjelder også når det kommer til hytter. Det er ikke alltid størrelsen som teller, men hvor arealeffektiv hytta er.

Billigere Med Liten Hytte

Hyttas standard, innvendig og utvendig

Det er ingen hemmelighet at en slitt og utidsmessig hytte er billigere enn en ny hytte med høy standard. Dette avhenger av øyet som ser og hvilke krav en har til løsninger og kvalitet, samt hvor mye en har anledning til å prioritere. Alle har vi budsjetter og økonomi vi må forholde oss til.

Standard og kvalitet handler ikke bare om utseende, men også om løsninger på kjøkken, bad og andre rom. Kanskje gjør det deg ingenting om hytta ikke er godt isolert, da du bare skal bruke den om sommeren - eller kanskje er det mindre viktig med innlagt strøm og vann? slike prioriteringer vil ha stor betydning for prisen på hytta

I Sjodalen Fjellgrend er vi opptatt av våre hytters standard og kvalitet. Alle våre hytter har innlagt vann og strøm og er designet og bygget for helårsbruk, og med lite behov for vedlikehold. Våre hytter er nye og bekvemmelige, med moderne løsninger og kan leveres med badstu!

Vi har valgt å tilby fiberbredbånd til alle hyttene, slik at ingen skal måtte gå glipp av Champions League-finalen, savne sin favorittserie på Netflix, eller hindres i å sende den viktige jobbmailen. Vil du arbeide fra hytta en fredag, er det praktisk med internett, slik at du kan ha digitale møter med dine kollegaer. Se alle våre hytter her.

Slik bygger du en billig hytte

Å bygge egen hytte er ikke nødvendigvis veldig dyrt. Vi anbefaler å finne en hytteleverandør som tilbyr en helhetlig oversikt over alle utgifter, og garanterer en fast pris, slik at det ikke oppstår uforutsette utgifter underveis. Dette vil spare deg for mye arbeid, samtidig som en profesjonell byggeleder sørger for at prosjektet gjennomføres innen avtalt tid, pris og med avtalt kvalitet.

Vi i Sjodalen Fjellgrend har spesialisert oss på å bygge billige hytter til alle våre kunder. På vår nettside finner du priser på alle våre tomter og hytter, og vi samarbeider med lokale leverandører for å gi deg drømmehytta til en rimelig penge.

Les mer om våre tomter og priser

Relaterte artikler


Mer informasjon

Ledige tomter

Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til hyttevelgeren vår. Der kan du se hvilke tomter som er tilgjengelige, eksempler på hytter som kan bygges og prisantydninger.


Anbefalte artikler