Hvorfor kjøpe hytte i Jotunheimen?
Området

Hvorfor kjøpe hytte i Jotunheimen?

Hvorfor bør du kjøpe hytte i Jotunheimen? Lær deg mer om friluftsmulighetene og aktiviteter i området, og hva Sjodalen Fjellgrend kan tilby deg.

Sjodalen ligger i hjertet av Jotunheimen. Spenn på deg skiene, sett deg på sykkelen, eller snør igjen fjellstøvlene og gå ut i spektakulær natur. Opplev god mat, servert eller selvfanget. Alt med hytta i Sjodalen Fjellgrend som base.

Hytte i Jotunheimen = magisk natur og spennende aktiviteter

Sjodalen Fjellgrend ligger i vakre omgivelser i den østre delen av Jotunheimen, 15 mil nord for Lillehammer. Her får du tilgang til noe av det beste naturen Norge har å by på, rett utenfor hyttedøren.

Om vinteren gir en hytte i Jotunheimen deg umiddelbar nærhet til et hav av langrennsmuligheter, med løyper som strekker seg fra Lemonsjøen til Gjendesheim eller fjell og vidder hvor du er alene på ski eller truger. Om sommeren er det hundrevis av stier å gå, eller høye fjell og glassklare vann å utforske. Sjodalen tilbyr en rekke spennende aktiviteter for hele familien. Se naturen fra sykkelen, til beins, fra vannet eller besøk en av de majestetiske fjelltoppene i nærheten.

innsjø med jotunheimen i bakgrunnen

Magisk natur i Jotunheimen

Et utvalg av våre favorittaktiviteter

Med hytte i Jotunheimen og Sjodalen fjellgrend har du tilgang til mange aktiviteter for hele familien. Under finner du et utvalg av våre favorittaktivieter.

  • Topptur på ski til Besshø
  • Lei elektrisk stisykkel på Bike & Hike Jotunheimen
  • Gå Besseggen
  • Gå ned Leirungsdalen og bade i elva
  • Besøk Beitostølen
  • Rafting i Sjoa
  • Fiske på Gjende eller i Gjendeosen
  • Opplev fantastisk mat på Vianvang, drevet av stjernekokken Arne Brimi
  • Kulturaktiviteter som Kristinspelet og Flåklypa Grand Prix veteranbilløp

Se flere aktiviteter i Jotunheimen her.

fjelltopper

Nøkkelferdige hytter i Jotunheimen fra 2 900 000 kroner

Dersom du er på utkikk etter en hytte i Jotunheimen er vi i Sjodalen Fjellgrend et godt valg. Sjodalen Fjellgrend ønsker å gjøre naturen tilgjengelig for flest mulig og har derfor lansert tre hytteserier som skal dekke behovene til de aller fleste. Vi tar hånd om hele prosessen fra ide til ferdig hytte slik at de er klare for innflytting etter levering. Det eneste du må ta stilling til er hvordan du ønsker hytta og hvilket budsjett du har. Se bilder og planløsningene til våre hytter her.

Våre samarbeidspartnere bygger hytter i Gudbrandsdalen og Valdres med røtter i lokale håndverkstradisjoner. Alle hyttene er tilpasset kundens ønsker og behov. Vi lover deg en positiv opplevelse og forhåpentlig vis en fantastisk hytte som resultat!

Sjodalen Fjellgrend tilbyr ferdige hytter hvor også tomten er med. Våre tomter er alle på 1,2 mål og ligger plassert i vakker natur. Tomtene har buffersoner til nabotomtene, og er plassert slik at avstanden til hyttenaboen blir god.

Håndlaftede hytter

Tømmerhytter håndlaftet i tråd med gamle tradisjoner. Bygget i lokalt tømmer og laftet i Heidal etter tradisjonene slik d et har vært gjort i flere hundre år. Heidal er bygda med flest verna tømmerbygninger i hele Norge.

Håndlaft med stor terrasse

Flott hytte med stort terrasse for lange dager ute. Hytta er på 95 m2 og har badstu, tre soverom og en stor hems.

Klassisk modell

Vår klassiske hytte på 72 m2. Inneholder to soverom og en stor hems.

Eksklusive hytter

Hytter med fokus på solide og gjennomprøvde løsninger. Bygget med gode materialer og sentvoksende fjellfuru som kledning. Hyttene bygges av Vågåfirmaet Brun Bygg.

Romslig fjellhytte

Vår eksklusive hytte er for deg som ønsker det lille ekstra. Hytta er på 105 m2 og kommer med tre soverom, stor stue og flott utsikt.

Moderne hytter

Arealeffektive reisverkshytter med alle de funksjonene en fjellhytte trenger. Hyttene har kostnadseffektive løsninger og mange sengeplasser.

Knutshø

En arealeffektiv hytte med torvtak. Hytta er på 49 m2, men rommer likevel tre soverom og hems. Her får du plass til hele familien, samtidig som du får fordelene ved å eie en liten hytte.

Besshø

Flott hytte på 80 m2 med torvtak og mange vinduer. Tre soverom og koselig stue.

Romslig familiehytte

Dette er en av våre største moderne hytter og kommer med tre soverom, hems og egen badstu. Hytta er på 95 m2 og kommer med åpen kjøkkenløsning og torvtak.

Moderne hytte med gjennomlys

Denne moderne hytta har store vinduer på begge langvegger, noe som skaper et vakkert gjennomlys. Dette er hytta for deg som vil ha naturen i stua! Hytta er på 66 m2 og har to soverom og hems.

Arealeffektiv hytte med stor hems

En arealeffektiv hytte på 75 m2 med to soverom, bad, og stor hems med inntil to disponible rom.

Vi lager alle våre hytter basert på kundens ønsker og bygger alle hyttene hver for seg. Har du et bilde, en skisse, eller en arkitekt du vil bruke som utgangspunkt for din hytte, så gjør vi gjerne det også.

Se alle våre ledige tomter og priser


Mer informasjon

Ledige tomter

Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til hyttevelgeren vår. Der kan du se hvilke tomter som er tilgjengelige, eksempler på hytter som kan bygges og prisantydninger.


Anbefalte artikler