Personvern

Sist oppdatert: 2019-07-12

Brukerens rettigheter

I forbindelse med Sjodalen Fjellgrends bruk av personopplysninger har du rett til å be oss:

  • Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger
  • Slette opplysninger som vi ikke lenger har grunnlag til å oppbevare
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss
  • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg
  • Oppdatere dine personopplysninger
  • Gi deg opplysninger du har gitt oss i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller, der det er teknisk mulig, be oss om å overføre disse til en annen virksomhet

Hvis du mener vi behandler personopplysninger i strid med Personopplysningsloven har du rett til å klage til Datatilsynet. Mer informasjon om dette finnes på Datatilsynet sine nettsider. Før du eventuelt gjør dette vil vi gjerne at du tar kontakt med oss, slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil av tid til annen se oss nødt til å oppdatere vår personvernerklæring. Det vil bli tydelig informert om større endringer, og siste versjon av personvernerklæringen skal alltid være tilgjengelig på våre nettsider.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om personvern på sjodalen.no kan du kontakte Sjodalen Fjellgrends personvernombud Jan Tore Meren på 46 30 80 00, eller du kan sende en epost til hytte@sjodalen.no.

Data som samles inn

Ingen data som samles inn på sjodalen.no blir delt med en tredjepart utover det som er beskrevet her, med mindre det er påkrevd av norsk lov. Detaljer rundt innsamlet data er gitt under.

Registreringsskjema

Når du besøker tomtevelgeren må du oppgi navn og epostadresse. Dersom du deretter oppgir at vi kan kontakte deg, sendes en epost med oppgitt data automatisk til oss. Dersom du oppgir at du ikke ønsker å bli kontaktet, sendes denne eposten aldri. Persondataene du oppgir lagres ikke ut over dette.

Datainnsamlingsverktøy

Sjodalen Fjellgrend ønsker å nå flest mulig personer som kan være interessert i hyttene våre. Til dette formålet benytter vi oss av sporingsverktøyene Google Analytics og Google Tag Manager. Dersom du samtykker til det, vil verktøyene samle informasjon om ditt besøk på sjodalen.no. Dette gir oss statistikk som gjør det lettere å måle og målrette markedsføringen vår. Informasjonen lagres i opptil 26 uker på Google sine systemer, og faller inn under deres databehandlingsavtale. Informasjonen er tilgjengelig for Google, samt ansatte i digitalbyrået tur.digital som hjelper oss med markedsanalyse.

Verktøyene gir oss informasjon om:

  • Kjønn, alder og interesser
  • Antall tidligere besøk og tidspunkt for disse
  • Nettstedet brukeren kommer fra
  • Start og slutt på besøket

Det ser ut til at du har deaktivert javascript eller at nettleseren din ikke kjører javascript riktig. Google Analytics er derfor ikke aktiv. Hvis du ikke har deaktivert javascript, vennligst kontakt oss på hytte@sjodalen.no.