Hva koster det å bygge hytte?

Hva koster det å bygge hytte?

Går du med en drøm om å bygge hytte? Les om fordelene ved å bygge en ny hytte og hva dette vil koste deg; og om å bygge hytte med Sjodalen Fjellgrend.

Mange lurer på hva det koster å bygge en hytte, enten de skal bygge den helt selv eller ønsker å kjøpe en nøkkelferdig hytte, som vi tilbyr. Prisene på å bygge hytte varierer stort, men vi i Sjodalen opererer med faste priser uten noen skjulte kostnader.

Fordeler med å bygge hytte

Generelt sett har det alltid vært litt dyrere å bygge ny hytte enn det har vært å kjøpe en ny, men denne trenden begynner nå å endre seg. Finansavisen skrev i 2019 at det å bygge hytte selv nå er like billig som å kjøpe en brukt, grunnet et stort utvalg av ledige hyttetomter i fjellheimen. Dette er ikke den eneste fordelen med å bygge egen hytte, kontra å kjøpe.

Noen av fordelene med å bygge hytte er som følger:

  • Du får en helt ny hytte
  • Tilpasset dine behov
  • Du får mulighet til å være med på hele prosessen
  • Du kan bestemme utseende innvendig og utvendig
  • Velg selv hyttas standard
  • Sørg for god nok isolasjon for dine behov
  • Fokuser på energieffektivitet dersom dette er viktig for deg
Bygge Hytte Fjellet

Bygg din egen hytte i samarbeid med Sjodalen Fjellgrend

Vi ønsker å hjelpe deg som vil bygge hytte i tre med din hyttedrøm. Velger du å kjøpe og bygge hytte gjennom Sjodalen Fjellgrend kan du være sikker på at arbeidet utføres av de beste håndverkerne og at du får en hytte med de beste løsningene.

Vi arbeider hardt for å møte våre kunders forventninger og er alltid klare for en utfordring, dersom du ønsker å spesialtilpasse hytta for dine behov.

Pris for å bygge hytte på fjellet

Er du ute etter en hytte på fjellet? I Sjodalen Fjellgrend kan du kjøpe en nøkkelferdig hytte i tre som bygges i hjertet av Jotunheimen. Vi gir deg alltid fastpris på innflyttingsklar hytte, slik at du slipper å bekymre deg for budsjettsprekk eller overskridelser av noen art.

Vi har et utvalg av hytter du kan velge mellom når du skal bygge hytte. Vi har noe for alle og enhver, enten du liker klassiske håndlaftede hytter eller moderne nordiske hytter. Våre priser inkluderer både tomt og hytte, og koster fra rundt 2 900 000 kr.

Se alle våre hytter

Les også:


Mer informasjon

Ledige tomter

Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til hyttevelgeren vår. Der kan du se hvilke tomter som er tilgjengelige, eksempler på hytter som kan bygges og prisantydninger.


Anbefalte artikler