Store hytter - finn din favoritt

Store hytter - finn din favoritt

Store hytter har mange fordeler. Les om de store hyttene i Sjodalen Fjellgrend i Jotunheimen, og la deg inspirere!

Store hytter legger til rette for å samle venner og familie under samme tak, og samtidig ha godt om plass. I Sjodalen Fjellgrend tilbyr vi hytter inntil 120 kvadratmeter. De fleste hyttene har 2-3 soverom og i tillegg en hems. Hemsen gir ytterligere ett eller to soverom, og en stue. Det gir totalt 3-5 soverom og to stuer - perfekt for storfamilien eller vennegjengen!

Slik innreder du hemsen på hytta

Vi har ferdige hyttemodeller med tilpasningsmuligheter, men du kan også bruke en arkitekt for å bygge hytta akkurat som du ønsker. Vi har et godt samarbeid med en arkitekt som har tegnet flere av hyttene i Sjodalen Fjellgrend. Han vil kunne bistå med å oppfylle dine hytteønsker. Under kan du se våre store hytter.

Stor hytte for deg som liker det ekslusive

Eksklusiv 105

Denne store, eksklusive hytta har tre soverom, bad og stor stue med åpen kjøkkenløsning. Den er på 105 m2 (BYA) og er på ett plan. Våre eksklusive hytter har solide og gjennomprøvde løsninger og er bygget med gode materialer og sentvoksende fjellfuru som kledning.

Plantegning

Eksklusiv 105 Plan 0

Stor hytte med badstu

Moderne Bessho 3 Soverom 80

Dette er en stor og arealeffektiv familiehytte på 92 m2 (BYA) med tre soverom, bad og badstu. Perfekt for en gjennomsnittlig familie og med bekvemmelighetene du trenger for en deilig ferie på fjellet. Den har også hems over halve hytta, hvor det er plass til 1-2 soverom og en hemsstue.

hyttestue

Planløsning

Bessho-I-3D-20151208-r4-5

Stor hytte i håndlaft

Stor Tømmerhytte

Denne store, håndlaftede hytta på 95 m2 (BYA) har tre soverom, stor hems, ett bad, WC, badstu og stor terrasse. Hvis du velger plassbygde køyesenger i noen av soverommene og i tillegg innreder hemsen som soverom, kan denne hytta romme mange mennesker. Våre håndlaftede hytter laftes i tråd med gamle tradisjoner og bygges av lokalt tømmer.

Er en laftet hytte noe for deg?

Plantegning

Stor Hytte Handlaft 95

Hytte i Sjodalen Fjellgrend

Når du kjøper en hytte av oss, kjøper du samtidig en tomt i vakre Sjodalen Fjellgrend. Her har du nasjonalparken Jotunheimen rett utenfor hyttedøra. Se naturen fra sykkelen, skiene, vannet, eller til beins, eller besøk en av de majestetiske fjelltoppene i nærheten.

Våre fjellhytter har store tomter, og muligheter for bading, jakt og fiske rett i nærområdet. Med titalls av småvann er du nesten garantert å få fangst!

Fordeler med hytte i Sjodalen

Les også:


Mer informasjon

Ledige tomter

Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til hyttevelgeren vår. Der kan du se hvilke tomter som er tilgjengelige, eksempler på hytter som kan bygges og prisantydninger.


Anbefalte artikler