Fjellhytte i Sjodalen - alle fordeler
Området

Fjellhytte i Sjodalen - alle fordeler

Med fjellhytte i Sjodalen Fjellgrend får du ny og ferdig hytte til en rimelig pris. Les mer om hva du får med en fjellhytte hos oss.

Drømmer du også om egen hytte på fjellet? Det norske folk velger stadig oftere vekk sydenferien til fordel for Norgesferie og hytte. Med kort vei til naturen, skiløyper, fiskevann og andre aktiviteter har spesielt Innlandet blitt en populær hyttedestinasjon.

Sjodalen Fjellgrend ligger i vakre Jotunheimen, med nasjonalparken rett utenfor hyttedøra, og tilbyr deg alt du trenger fra en fjellhytte, og litt til. Les mer om fordelene med å eie fjellhytte i Sjodalen Fjellgrend.

Opplev naturen i Jotunheimen

Med en fjellhytte i Sjodalen vil du ha tilgang til noe av Norges vakreste natur rett utenfor hyttedøren, året rundt. Gå en tur i fjellet når sommer blir til vinter og opplev de fantastiske fargene fjellet byr på en klar høstdag. Utforsk fjellet på ski om vinteren, i løypene eller utenfor. Se elvene bruse og naturen igjen våkne om våren, eller nyt fjellsolen over 2 000 meter på noen av fjelltoppene rett utenfor.

Opplev Naturen I Jotunheimen

Området byr på preparerte løyper og et utall av turstier, slik at det alltid er et nytt sted å utforske for deg og familien eller vennegjengen, hele året.

Stort utvalg av aktiviteter Våre fjellhytter har store tomter, og muligheter for bading, jakt og fiske rett i nærområdet. Med titalls av småvann er du nesten garantert å få fangst! Les mer om fiske ved Gjendeoset her.

Fiske I Jotunheimen 2

Sjodalen Fjellgrend ligger i kort avstand til mange fjelltopper som bare venter på å bli utforsket, enten man er en stor vennegjeng eller en familie med barn. Her er det noe for alle.

Vandring I Jotunheimen 2

Om høsten er en hytte på fjellet perfekt for deg som elsker å sanke bær. Lyng med bær så langt øyet kan se vil sikre deg hjemmelaget syltetøy, og kanskje en spennende likør, hvert eneste år.

Våre hytter ligger i kort avstand til flere spennende steder og aktiviteter. Du kan lese mer om aktiviteter i Sjodalen og Jotunheimen her.

Fjellhytter og tomter til en rimelig pris

Det er fortsatt gode og rimelige priser på hytter på fjellet, i motsetning til hytter ved sjøen. En fjellhytte kan derfor også være en fornuftig investering. Hos oss kan du få tomt og en hytte som rommer hele familien fra 2,9 millioner kroner, så her kan du få mye for pengene! Alle våre tomter er på 1,2 mål og hyttene ligger i god avstand fra hverandre med en buffersone mellom hver tomt. Se alle våre tomter og priser her.

Laftet Hytte Sjodalen Fjellgrend

Kort reisevei til hytta

Innlandet har blitt et populært reisemål, ikke uten grunn. Bygg en fjellhytte hos oss, her er det kort vei fra flere store byer og dermed slipper du å sitte timesvis i bilen for en helg på hytta. Alle våre hytter har bilvei helt frem og brøytes om vinteren, slik at du får den mest komfortable hytteturen.

Miljøvennlig ferie

Med egen hytte er terskelen for å dra på sydenferie høyere, og du kan enkelt spare kloden for store påkjenninger ved å velge en feriedestinasjon som ikke krever fly. Vi bruker materialer fra lokale leverandører så langt det er mulig, for å støtte lokalt næringsliv og spare miljøet.

Utleie av fjellhytte

Med en stor interesse for fjellhytter blant det norske folk, er det ikke vanskelig å leie ut hytta de helgene du selv ikke er tilstede. På denne måten kan du tjene penger, samtidig som du gleder andre hytteelskere.

Realiser hyttedrømmen

Bygge egen hytte på fjellet? Vi i Sjodalen Fjellgrend ønsker å hjelpe så mange som mulig med å realisere hyttedrømmen sin. Vi tilbyr et utvalg av ferdige hytter - både moderne, eksklusive og laftede. Har du et eget drømmeprosjekt som du ønsker å realisere, vil vi gjerne hjelpe deg.

Vi samarbeider med arkitekter og dyktige håndverkere innen alle faggrupper og har gode innkjøpsavtaler på materialer og utstyr. Om du ønsker å gjøre deler av arbeidet selv, finner vi en løsning på det også. Vis oss dine skisser så skal vi hjelpe deg å realisere hyttedrømmen.

Se hytter vi har bygget


Mer informasjon

Ledige tomter

Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til hyttevelgeren vår. Der kan du se hvilke tomter som er tilgjengelige, eksempler på hytter som kan bygges og prisantydninger.


Anbefalte artikler