Arkitekttegnet hytte på fjellet
Hyttene

Arkitekttegnet hytte på fjellet

Den største fordelen med en arkitekttegnet hytte er friheten til å bygge hvordan du vil. Les mer om fordeler, ulemper og pris for arkitekttegnede hytter.

Vil du ha en arkitekttegnet hytte? En hytte som skiller seg ut og som ingen andre har. Har du spesielle ønsker for din drømmehytte? Da er kanskje en arkitekttegnet hytte noe for deg!

Fordeler med en arkitekttegnet hytte

Den største fordelen med å bygge en arkitekttegnet hytte på fjellet eller andre steder er friheten til å velge akkurat hva man ønsker. Her kan du selv velge hver minste detalj sammen med en arkitekt, og få hytta akkurat slik du vil ha den. Under ser du flere viktige fordeler:

  • Unik hytte
  • Spesialtilpasset etter dine behov
  • Din egen stil
  • Høy kvalitet
  • Smarte løsninger
  • Du kan selv velge materialer

Ulemper med en arkitekttegnet hytte

Selv om det er mange fordeler med arkitekttegnede hytter, er det ikke til å komme unna at det også er noen ulemper med denne løsningen. Vi har alle hørt skrekkhistorier om arkitekter som tar seg litt for mye frihet og som nekter å høre på dine meninger. Dette er heldigvis sjelden vare, og noe vi aldri har vært borti.

Hva koster en arkitekttegnet hytte på fjellet?

Det er ingen hemmelighet at en arkitekttegnet hytte koster noe mer enn andre hytter. Men på kjøpet får du også en unik hytte, som er tilpasset dine ønsker og behov til 100 %, og ofte med noen gode løsninger som arkitekten foreslår.

Vi anbefaler at arkitekten leies inn direkte av kunden, slik at dere som hyttekjøper har full kontroll på prosessen og for å sikre at resultatet blir slik som dere ønsker. Vi vil være med å bistå, men dere vil være førende i prosessen. Dermed blir det en tilleggskostnad som den enkelte må veie opp mot ønsket om en helt unik og tilpasset hytte.

Hos oss i Sjodalen Fjellgrend i Jotunheimen kjøper du samtidig hyttetomta og oppføring av hytta som er tegnet. I totalkostnaden blir derfor ikke kostnaden til arkitekten betydelig. Prisen for en arkitekttegnet hytte og tomt i Sjodalen Fjellgrend koster fra ca. 2 900 000 kr, samt 80-125 000 kr for bistand fra arkitekt gjennom hele prosessen.

hytte

Arkitekttegnet hytte på fjellet

Vi har et godt samarbeid med arkitekt Ole Henrik Christensen. Ole Henrik etablerte i 2011 sitt eget firma, OHC arkitektur og design AS, og har siden da jobbet innenfor arkitektur, design og eiendomsutvikling.

Ole Henrik har selv bygget hytte i Sjodalen Fjellgrend, og han kjenner området veldig godt. Han har bistått oss på flere prosjekter, og er etter vår vurderinger flink til få frem kvaliteten i tomta og utsikten med godt tilpassede hytter. Han kan bistå slik at du kan få din drømmehytte på fjellet.

Vi kan også samarbeide med andre arkitekter om du har en du vil bruke. Velger du å bygge en arkitekttegnet hytte sammen med oss i Sjodalen Fjellgrend, hjelper vi deg gjennom hele prosessen og gjør det vi kan for å holde både pris og leveringstid så lav som mulig.

Fordeler med å eie hytte i Sjodalen Fjellgrend


Mer informasjon

Ledige tomter

Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til hyttevelgeren vår. Der kan du se hvilke tomter som er tilgjengelige, eksempler på hytter som kan bygges og prisantydninger.


Anbefalte artikler