Prisen for en nøkkelferdig hytte
Feltet

Prisen for en nøkkelferdig hytte

Det er bekvemt å kjøpe en nøkkelferdig hytte – men lønner det seg også økonomisk? Og hva ligger egentlig i begrepet nøkkelferdig?

Nøkkelferdig hytte – hva innebærer dette?

Det finnes ingen tydelig eller juridisk definisjon av begrepet nøkkelferdig. Den vanlige tolkningen er at det er en hytte som er klar for innflytting rett etter levering.

Det eneste du må ta stilling til er hvordan du ønsker hytten utvendig og innvendig, og at ansvaret for resultatet ligger hos hytteleverandøren.

Mange hytteleverandører definerer en nøkkelferdig hytte som en hytte som i prinsippet er innflyttingsklar – men at det gjenstår overflatebehandling som maling og listverk. Slike hytter kan i noen tilfeller også omtales som «malingsklare hytter». Det finnes flere varianter av dette, men med ulik grad av ferdigstilling.

Mange hytteleverandører velger også å holde en del kostnader utenfor de synlige prisene. Eksempler på slike kostnader er grunnarbeid, tilkoblingsgebyr til vann og avløp, byggesaksgebyrer og utearbeid. Dette kan fort føre til at prisen for hytten stiger med flere hundre tusen kroner.

Utydeligheten i dette begrepet gjør at det er viktig at du som kjøper setter deg inn i hva nøkkelferdig innebærer hos den hytteleverandøren du vurderer.

Laftet Hytte Innendors

Kjøper du en nøkkelferdig hytte i Sjodalen er alt klart for innflytting ved overtakelse

Nøkkelferdig hytte i Sjodalen Fjellgrend

I Sjodalen Fjellgrend vil vi gjøre det så trygt og forutsigbart som mulig for deg. Du skal ha full kontroll over hvilken hytte du får, prosessen frem til overlevering og prisen du skal betale. Derfor gir vi alltid fastpris på innflyttingsklar hytte, slik at du slipper å bekymre deg for budsjettsprekk eller overskridelser av noen art.

Det betyr at når du kjøper en nøkkelferdig hytte hos oss får du en helt ferdig hytte, til prisen vi har avtalt. Bestem deg for hvilken hytte du vil ha og la oss ordne resten. Når hytta er ferdig, kan du bare ta med deg møblene dine og ta hytta i bruk!

Hvis du ønsker kan vi også lage plassbygde senger, skap, bord og stoler, slik at du kan utnytte plassen best mulig og få en mer helhetlig løsning. Da er det bare å ta med seg tannbørsten og komme!

- Les om våre nøkkelferdige fjellhytter

Nokkelferdig Hytte Om Vinteren

Lønner det seg å kjøpe en nøkkelferdig hytte?

Det er vanskelig å si om det lønner seg økonomisk med en nøkkelferdig hytte. Dersom du kjøper en hytte som ikke er nøkkelferdig, varierer prisen ut ifra hvor mye arbeid du utfører selv og erfaringen din – i kombinasjon med hvilke materialer du velger til interiøret.

Med en nøkkelferdig hytte er prisen mye mer forutsigbar. Hos Sjodalen Fjellgrend får du en avtalt pris uten skjulte kostnader. Det gir deg trygghet og du får kontroll på budsjettet.

Er du ute etter en hytte på fjellet? I Sjodalen Fjellgrend kan du kjøpe en nøkkelferdig hytte i hjertet av Jotunheimen. Det gir deg muligheten til å oppleve det beste av friluftsliv – året rundt!

- Se priser for våre hytter


Mer informasjon

Ledige tomter

Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til hyttevelgeren vår. Der kan du se hvilke tomter som er tilgjengelige, eksempler på hytter som kan bygges og prisantydninger.


Anbefalte artikler