Nye hyttetomter med unik beliggenhet i hjertet av Jotunheimen - salgsstart 15 august
Feltet

Nye hyttetomter med unik beliggenhet i hjertet av Jotunheimen - salgsstart 15 august

Ikke gå glipp av muligheten til være blant de første som velger tomt på vårt nye område. Vi legger nå ut 48 nye tomter, med vann og avløp, elektrisitet og fiberbredbånd. Ta en titt og gjør deg kjent med tomtene slik at du er klar når tomtene legges ut for salg 15 august.

Endelig er det salgsstart på våre nye hyttetomter i Sjodalen Fjellgrend! Tomtene ligger plassert midt i hjertet av Jotunheimen ved inngangen til nasjonalparken. Fra Sjodalen Fjellgrend kan du ta dagsturer til Besseggen, Glittertind, Nautgardstindane eller mange andre flotte fjell- og turområder i nærheten. Dette er noe av det flotteste fjellnorge kan tilby, både sommer og vinter. Vi kan bygge en nøkkelferdig hytte slik du ønsker den gjennom våre gode samarbeidspartnere, eller du kan bruke en annen hytteleverandør om du ønsker.

Ikke gå glipp av muligheten til å være blant de første som velger tomt på vårt nye område. Vi legger nå ut 48 nye tomter, med vann og avløp, elektrisitet og fiberbredbånd. Ta en titt og gjør deg kjent med tomtene slik at du er klar når tomtene legges ut for salg 15 august.

Om Sjodalen Fjellgrend

I Sjodalen Fjellgrend bygger vi nye hytter etter dine ønsker. Vi har mange ulike tomter med forskjellige kvaliteter, og med våre gode samarbeidspartnere kan vi bygge alt fra tradisjonelle håndlaftede hytter til moderne hytter med hems og mange rom. Vi har selv utviklet en del modeller som du kan velge mellom. Ta utgangspunkt i en av disse, eller ta med dine egne hytteplaner så finner vi den beste løsningen for ditt behov. Vi tar ansvaret for hele prosessen, fra valg av tomt til ferdig hytte.

Fase 1 av området, ble lagt ut for salg og de første hyttene ble levert sommeren 2016. Siden oppstart har vi bygget og levert 35 hytter. Vi legger nå ut for salg 48 nye tomter, i et helt nytt område. Dette er det siste området som er regulert i området.

Beliggenhet

Sjodalen Fjellgrend ligger ved inngangen til Jotunheimen nasjonalpark. Området er et ypperlig utgangspunkt for dagsturer til blant annet Besseggen, Glittertind, Besshø eller Rasletind. Det er flotte turområder hele året, enten du liker oppkjørte skispor eller snaufjellet om vinteren og fjellsko eller sykkel om sommeren. Det er et eldorado for fiske og jakt om høsten og mange toppturer ligger klare utenfor hyttedøra på fjellski eller randone om våren. Området er like attraktivt hele året.

Sjodalen Fjellgrend ligger under to timer fra Lillehammer, og under tre timer fra Gjøvik og Hamar. Kjører du fra Oslo tar det under fire timer om vinteren, mens om sommeren kan du spare tid ved å kjøre over de flotte Valdresflya. Fra Ålesund, Molde og Ørsta er reisetiden ca. tre og en halv time.

Tomtene

Alle de nye tomtene er på 1.200 kvm og har god avstand til de omkringliggende hyttene. Fra flere av tomtene ser du Nautgardstindane i vest, og litt lenger sør ruver Besshø i det fjerne. Tomtene har gode solforhold, og om sommeren kan du nyte kveldssolen i hytteveggen.

Tomtene er festetomter med Statskog som bortfester. Statskog er en av Norges største bortfestere og har over 11.000 tomtefester. Dette er en pålitelig og forutsigbar grunneier som bruker deler av festeavgiften på de lokale fjellstyrene for utvikling og forvaltning av de lokale fjellområdene.

Meld deg som interessent

Hyttetomter Jotunheimen

De nye tomtene ligger til venstre i tomtekartet

Hyttene våre

Våre samarbeidspartnere har røtter i lokale håndverkstradisjoner og bygger fjellhytter i småskala i Gudbrandsdalen og Valdres tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Denne erfaringen og arbeidsmåten vil sikre deg en positiv opplevelse og ikke minst en flott hytte. Prisene for tomt og nøkkelferdig hytte inklusive alt arbeid starter på ca. 2,9 millioner.

I Sjodalen Fjellgrend kan du velge blant hyttemodeller i tre ulike serier, hver med sitt særpreg:

  • Håndlaftede hytter
  • Eksklusive hytter
  • Moderne hytter

De minste hyttene er på ca. 50 kvm i grunnflate med to soverom, bad, gang og en romslig kombinert stue og kjøkken med spiseplass. I tillegg har den en hems med stue i den ene enden, og ett eller to soverom i den andre. Vil du gå for noe større har vi hytter helt opp til i 120 kvm, med fem soverom og to stuer.

Hyttene har høy kvalitet, og alle har innlagt vann og avløp, strøm og fiber fra Eidsiva Bredbånd. Vi monterer også fjernløsninger for varme og andre styringsfunksjoner hvis det er ønskelig.

Se de ulike hyttetypene

Aktiviteter

Med hytte i Jotunheimen bor du i kort avstand til aktiviteter for både store og små. Naturen rundt byr på spennende muligheter gjennom hele året. Om vinteren kan du nyte lange langrennsløyper eller ta deg en topptur på ski, mens om sommeren er rafting og Besseggen populære aktiviteter. Området er også preget av mange flotte fiskevann der du kan prøve lykken - og uteblir fangsten kan du ta turen til en av områdets mange lokale restauranter.

Aktiviteter i Sjodalen og Jotunheimen

Interessert i våre tomter og hytter?

Ta kontakt!


Mer informasjon

Ledige tomter

Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til hyttevelgeren vår. Der kan du se hvilke tomter som er tilgjengelige, eksempler på hytter som kan bygges og prisantydninger.


Anbefalte artikler