Hvordan innrede hemsen på hytta?
Hyttene

Hvordan innrede hemsen på hytta?

Få tips til hvordan innrede hemsen på hytta, uansett om du ønsker et ekstra soverom, stue eller ekstra oppbevaring. Les også om våre hytter med hems.

Har hyttedrømmen endelig gått i oppfyllelse og du er klar for å starte innredningen, eller er du i ferd med å kjøpe hytte, men lurer på hvordan du skal innrede hemsen? Vi i Sjodalen Fjellgrend er her for å hjelpe deg på riktig vei.

Gjør om hemsen til ett eller flere flotte soverom

En hems brukes som vanlig til soverom, ikke uten grunn. Hemsen har god plass til en seng eller to, og gjør at du får plass til flere gjester i hytta, noe som er ønskelig for mange. Unngå å kaste et par madrasser opp på hemsen, men gjør heller noe ut av soveplassen slik at det blir et hyggelig rom å oppholde seg i. En fin seng på hemsen skaper alltid en god atmosfære.

Dersom du har en smal hems vil det ta seg flott ut med en madrass eller seng som går fra vegg til vegg. Fyll opp med luftige dyner og en haug med puter for den ultimate komforten. Plasser hemsens seng seng under vinduet og det vil være en fryd å våkne opp til skjønne naturomgivelser.

Har du en større hems kan det være smart å innrede med enkeltsenger. Plasser en seng på hver sin side av rommet, og vipps, har du plass til ekstra overnattingsgjester! For gjestenes privatliv kan du dele opp rommet med en flott romdeler.

Lag en innbydende loftsstue

Har du en stor familie som vil gjøre ulike ting, eller alltid se på forskjellige ting på TV. Kanskje du selv ønsker å trekke deg tilbake med en god bok? Da er en loftsstue midt i blinken!

Med en stor hems kan du lag en koselig sofagruppe midt i rommet for avslapning. Kombiner med en liten TV inntil en av veggene, så blir dette fort favorittrommet til mange i familien. Vi anbefaler å unngå mange møbler på hemsen, da den fort kan føles liten og trang. Fokuser på store, åpne flater og lyse farger.

Barnerom

En hems er kanskje ekstra spennende for de yngste i familien. Utnytt plassen og lag et flott barnerom med senger og aktiviteter til de minste. La gjerne barna være med på planleggingen, så de får akkurat det krypinnet de selv ønsker.

Oppbevaring

Trenger du ekstra plass til oppbevaring? Innred hemsen med spesialbygde hyller og skap for å rydde vekk rotet. Vi leverer gjerne plassbygde senger, skap, bord og stoler, slik at du kan utnytte plassen best mulig.

Eksklusiv Knutsho 3 Soverom Hems 49

Våre hytter med hems

Vi i Sjodalen Fjellgrend tilbyr et knippe ulike hytter, der de fleste kommer med hems og har plass til flere senger. Velg mellom håndlaftede, eksklusive og moderne hytter.

Håndlaft med stor terrasse

Flott hytte med stort terrasse for lange dager ute. Hytta er på 95 m2 og har badstu, tre soverom og en stor hems.

Se flere bilder og planløsning

Klassisk modell

Vår klassiske hytte på 72 m2. Inneholder to soverom og en stor hems.

Se flere bilder og planløsning

Knutshø

En arealeffektiv hytte med torvtak. Hytta er på 49 m2, men rommer likevel tre soverom og hems. Her får du plass til hele familien, samtidig som du får fordelene ved å eie en liten hytte.

Se flere bilder og planløsning

Romslig familiehytte

Dette er en av våre største moderne hytter og inneholder tre soverom, hems og egen badstu. Hytta er på 95 m2 og kommer med åpen kjøkkenløsning og torvtak.

Se flere bilder og planløsning

Moderne hytte med gjennomlys

Denne moderne hytta har store vinduer på begge langvegger, noe som skaper et vakkert gjennomlys. Dette er hytta for deg som vil ha naturen i stua! Hytta er på 66 m2 og har to soverom og hems.

Se flere bilder og planløsning

Arealeffektiv hytte med stor hems

En arealeffektiv hytte på 75 m2 med to soverom, bad, og stor hems med inntil to disponible rom.

Se flere bilder og planløsning


Les mer om Sjodalen Fjellgrends hytter


Mer informasjon

Ledige tomter

Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til hyttevelgeren vår. Der kan du se hvilke tomter som er tilgjengelige, eksempler på hytter som kan bygges og prisantydninger.


Anbefalte artikler